HÂRDA IULIANA PAULA

Iuliana Data naşterii: 29.06.2003
Varsta la data dispariţiei: 3 ani si 10 luni
Domiciliu: com. Remeţi, sat Teceu Mic, nr.112 A, jud. Maramureş
Data dispariţiei: 18.05.2007
Împrejurãri: în dupã-amiaza acelei zile, fetiţa s-a dus, împreunã cu Ana D., proprietara locuinţei în care stã familia Hârda, spre un teren unde duceau vitele. De acolo, fetiţa a plecat singurã în parcul Grãdina Morii din Sighetu Marmaţiei, pentru a se juca cu alţi copii şi nu s-a mai întors.

 
Semnalmente:
Înãlţime: 1 m;
Pãr negru, tuns scurt;
Ochi cãprui;
Ten creol;
Constituţie astenicã.

La data dispariţiei, fetiţa era îmbrãcatã cu pantaloni albaştri, din material textil, cu motive florale de culoare albã, un tricou albastru cu galben. Pe cap purta o cordeluţã verde, din plastic. În picioare avea o pereche de pantofi maro, din piele întoarsã.

Articole despre acest caz:

Persoane dispãrute
Publicat de: „Buletin de Presa – IPJ Maramures”
la data 2007-05-21

Sâmbãtã, 19.05.2007, tatãl fetitei Hârda Iuliana Paula, de 4 ani, din Sighetu Marmatiei, a sesizat politia cã, in ziua precedentã, minora s-a dus la joacã in parcul Grãdina Morii, din aceeasi localitate, si nu s-a mai intors la domiciliu. In urma investigatiilor efectuate a reiesit cã fetita, impreunã cu Ana D., proprietara locuintei in care stã familia Hârda, au plecat de la domiciliu in jurul orelor 15.15, spre un teren din apropierea parcului unde Ana D. obisnuia sã ducã vitele la pãscut. De acolo minora a plecat singurã in parcul Grãdina Morii pentru a se juca cu alti copii si nu s-a mai intors.
La fata locului s-a deplasat o echipã de cercetare complexã formatã din politisti din cadrul Politiei Municipiului Sighetu Marmatiei, ofiteri din cadrul Biroului Urmãriri Baia Mare, ofiter psiholog, pompieri, care, impreunã cu voluntari, au desfãsurat activitãti specifice de cãutare a fetitei dar, pânã in prezent, nu a fost gãsitã.

Semnalmente:
– inãltime: 1m
– pãr negru, tuns scurt
– ochi cãprui
– ten creol
– constitutie astenicã.

La data disparitiei, fetita era imbrãcatã cu o pereche de pantaloni albastri, din material textil, cu motive florale de culoare albã, un tricou albastru cu galben iar pe cap purta o cordelutã verde, din plastic. In picioare avea o pereche de pantofi maro, din piele intoarsã.
Echipa de cercetare formatã desfãsoarã in continuare activitãti de cãutare a fetitei.

SIGHET – Fetitã de 4 ani dispãrutã
Publicat de: „Jurnalul National” la data 2007-05-22

Hârda Iuliana Paula, de 4 ani, a dispãrut la 18 mai a.c. din Parcul Grãdina Morii din Sighetu Marmatiei. Fetita are pãr negru, tuns scurt, ochi cãprui. La data disparitiei purta pantaloni albastri cu flori albe, din material textil, un tricou albastru cu galben, iar pe cap purta o cordelutã verde, din plastic. În picioare avea o pereche de pantofi maro, din piele întoarsã. Cei care au vãzut-o sunt rugati sã sune la 112 sau la Jurnalul National.
http://www.jurnalul.ro/articole/93085/romania-in-cinci-minute

POLITIA SOLICITÃ SPRIJINUL CETÃTENILOR PENTRU GÃSIREA FETITEI DISPÃRUTE DIN PARCUL GRÃDINA MORII, SIGHETU MARMATIEI
Publicat de: „Buletin de Presa – IPJ Maramures”
la data 2007-05-22

In scopul gãsirii si readucerii in sânul familiei a minorei Hârda Iuliana Paula, in vârstã de 4 ani, din Sighetu Marmatiei, dispãrutã in 18.05.2007 din parcul Grãdina Morii, din aceeasi localitate si având in vedere cercetãrile care se efectueazã pentru gãsirea ei, Politia roagã persoanele care la data de mai sus, intre orele 15.00 – 21.00, s-au aflat in parcul Grãdina Morii sã contacteze Politia apelând gratuit numãrul unic pentru apeluri de urgentã 112.

RETINETI: orice informatie pe care puteti sã o oferiti in legãturã cu imprejurãrile in care a dispãrut fetita ne poate fi de ajutor! Fiti alãturi de Politia Românã pentru a readuce un copil pierdut in sânul familiei!

BULETIN DE PRESÃ
Publicat de: IPJ Maramures la data 2007-05-25

Ca urmare a amplei mediatizãri a disparitiei minorei Hârda Iuliana Paula, de 4 ani, din Sighetu Marmatiei si, de asemenea, in urma solicitãrilor adresate cetãtenilor sã ne contacteze in cazul in care detin orice informatie care sã ne ajute la gãsirea ei, azi 25.05.2007, la sediul Politiei Municipiului Sighetu Marmatiei s-a prezentat un pensionar din aceeasi localitate.
Acesta a declarat cã in data de 03 mai 2007 s-a deplasat in parcul Grãdina Morii unde, cu un aparat de fotografiat personal, a efectuat mai multe fotografii.
In jurul orelor 17.00, in timp ce acesta fotografia de pe dig râul, a mers la el o fetitã de aproximativ 3 – 4 ani, care stãtea cu o femeie mai in vârstã, lângã niste vaci, si care l-a rugat sã-i fac si ei o pozã.
Cetãteanul a acceptat, le-a fãcut fetitei, bãtrânei si animalelor mai multe poze pe care le-a predat Politiei Municipiului Sighetu Marmatiei.
Persoana in cauzã a mai declarat cã azi si-a dat seama cã fetita pe care el a fotografiat-o cu 2 sãptãmâni in urmã este cea care a dispãrut in 18.05.2007.
Multumim reprezentantilor mass-media pentru sprijinul acordat prin mediatizarea datelor cu privire la disparitia fetitei si dorim sã avem o bunã colaborare si pe viitor in clarificarea acestui caz, si nu numai.
In continuare adresãm rugãmintea tuturor cetãtenilor care pot oferi informatii sau date despre fetita din fotografie, sã se adreseze oricãrei unitãti de politie sau sã apeleze gratuit numãrul unic pentru apeluri de urgentã 112.

A fotografiat-o si si-a dat seama cã a dispãrut dupã… 2 sãptãmîni
Publicat de: „Graiul Maramuresului” la data 2007-05-27

Ca urmare a amplei mediatizãri a disparitiei minorei Hârda Iuliana Paula, de 4 ani, din Sighetu Marmatiei si, de asemenea, în urma solicitãrilor adresate cetãtenilor în cazul în care detin orice informatie care sã ajute la gãsirea fetitei de 4 ani, ieri, 25.05.2007, la sediul Politiei Municipiului Sighetu Marmatiei s-a prezentat un pensionar din aceeasi localitate. Acesta a declarat cã, în data de 3 mai 2007, s-a deplasat în parcul Grãdina Morii unde, cu un aparat de fotografiat personal, a efectuat mai multe poze. În jurul orei 17, în timp ce acesta fotografia de pe dig rîul, a mers la el o fetitã de aproximativ 3–4 ani, care stãtea cu o femeie mai în vîrstã, lîngã niste vaci, si care l-a rugat sã-i facã si ei o pozã. Cetãteanul a acceptat, le-a fãcut fetitei, bãtrînei si animalelor mai multe poze pe care le-a predat Politiei Municipiului Sighetu Marmatiei. Persoana în cauzã a mai declarat cã, ieri, si-a dat seama cã fetita pe care el a fotografiat-o cu 2 sãptãmîni în urmã este cea care a dispãrut în 18.05.2007. Politia multumeste reprezentantilor mass-media pentru sprijinul acordat prin mediatizarea datelor cu privire la disparitia fetitei si doreste o colaborare si pe viitor în clarificarea acestui caz, si nu numai. În continuare adresãm rugãmintea tuturor cetãtenilor care pot oferi informatii sau date despre fetita din fotografie, sã se adreseze oricãrei unitãti de politie sau sã apeleze gratuit la numãrul unic pentru apeluri de urgentã 112.
http://www.graiul.ro/?p=1195

Lasă un comentariu