ARHIP ANDREEA

ArhipAndreea
Data naşterii: 12.08.2001
Vârsta la data dispariţiei: 5 ani
Locul naşterii: Germania
Domiciliu: Târgu Neamţ, jud. Neamţ
Data dispariţiei: 8.12.2006, în jurul orelor 8:30
Împrejurări: a dispãrut din Buhuşi, jud. Bacãu, împreunã cu mama ei, Magdalena Ursu. Plecaserã, împreunã cu tatãl fetiţei (fostul soţ al femeii), sã-i cumpere Andreei ceva de îmbrãcat. Cu puţin timp înainte de ziua dispariţiei, Madgalena obţinuse în instanţã custodia fetiţei. Cele douã locuiau în Buhuşi, la bunicii materni, iar tatãl Andreei, ultimul care le-a vãzut în viaţã, locuia la Târgu Neamţ.
Observaţii: sesizarea dispariţiei la Poliţie a fost fãcutã de bunicul matern, doi ani mai târziu, în 2008.

Semnalmente:
Înãlţime: 1,10;
Greutate: 35;
Pãr negru, lung;
Ochi negrii;
Faţã ovalã;
Constituţie astenicã.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu geaca din fâş de culoare albastră, pulover din P.N.A. de culoare deschisă, cu mâneci lungi, pantaloni P.N.A. de culoare deschisă, cizmuliţe de culoare roşie.

Articole despre acest caz

Stire Antena 1: ELODIA LA NEAMT
• o mamã si fiica ei, de 7 ani, au dispãrut de de mai bine de doi ani, fãrã ca cineva sã mai stie ceva de ele • fostul sot al femeii ridicã din umeri si spune cã nu stie nimic, chiar dacã el este ultimul care le-a vãzut în viatã pe fosta sotie si fiica sa • politistii fac cercetãri, însã rezultatul acestora nu au dus la nici un rezultat

Politistii din judetele Neamt si Bacãu încearcã sã elucideze disparitia misterioasã a Magdalenei Ursu, de 26 de ani, din Tîrgu Neamt si a fiicei acesteia de numai 5 ani. Despre ele nu se mai stie nimic de mai bine de doi ani, ultimul care le-a vãzut în viatã fiind Antonio Ilie Archip, fostul sot al tinerei. Politistii tîrgnemteni au fost sesizati, pe data de 7 martie 2008, de Mihai Ursu, despre faptul cã, de mai bine de doi ani, nu mai stie nimic de fiica si nepoata lui. Bãrbatul le-a spus politistilor cã în ziua de 8 decembrie 2006, fiica, Magdalena si nepoata Andreea Archip, de 5 ani, au plecat de la domiciliul din orasul Buhusi, însotite de fostul ginere Antonio Ilie Archip din Tîrgu Neamt si nu au mai revenit la domiciliu.
Politistii au demarat imediat o anchetã, aflînd cã pe 7 decembrie 2006, Magdalena Ursu s-a deplasat împreunã cu un executor judecãtoresc la domiciliul fostului sot, din Tîrgu Neamt, ocazie cu care acesteia i-a fost încredintatã spre crestere si educare fetita, conform unei sentinte civile din 26 noiembrie 2006. În aceeasi zi, femeia a plecat împreunã cu fiica la domiciliul tatãlui sãu, Mihai Ursu, din orasul Buhusi, judetul Bacãu. A doua zi, Antonio Ilie Archip s-a deplasat în orasul bãcãuan, reusind sã-si convingã fosta sotie sã se întoarcã la Tîrgu Neamt. Din acel moment, cele douã nu au mai fost vãzute. Interogat de politisti, Antonio Ilie Archip a spus cã s-a despãrtit de fosta sotie si de fiica sa în ziua de 8 decembrie 2006 în centrul orasului Buhusi. Cele douã au fost date în urmãrire nationalã si internationalã.
Comisarul sef Stelicã Bezim, adjunctul Politiei Neamt, afirmã cã în acest caz politistii au fãcut investigatii amãnutite si cã cercetãrile au fost îngreunate din cauza faptului cã disparitia a fost reclamatã foarte tîrziu. Toate eforturile politistilor si cãutarile efectuate în judetele Neamt si Bacãu, nu au dus la nici un rezultat. În momentul disparitiei, Andreea Archip avea 5 ani, 1, 10m înãltime si aproximativ 35 de kilograme. Semnalmente: constitutie slabã, ochi negri, fatã ovalã, gura micã, pãr negru cu firul drept. Mama are înãltimea de 1, 75 metri, aproximativ 60 de kilograme, constitutie slabã, ochi cãprui, fata ovalã, frunte latã, gura mijlocie, pãr saten cu fir drept.
Politistii solicitã sprijinul cetãtenilor, dar si al presei, pentru gãsirea celor douã persoane. Cei care detin informatii cu privire la locul în care se aflã cele douã, sînt rugati sã apeleze gratuit 112. (D. MURARU, Monitorul de Neamt)

„NU CRED CA O SA LE MAI VAD”
Scris de Geta PANAITE, Monitorul de Bacau
Joi, 29 Ianuarie 2009

Tatal tinerei din orasul Buhusi, disparuta de mai bine de doi ani impreuna cu fiica sa, nu are sperante ca-si va mai vedea vreodata fetele. Mihai Ursu se gandeste zi si noapte la Magdalena si Andreea. Daca politia a intocmit un dosar de urmarire, barbatul are si el propriul dosar in care tine fotografiile celor doua si mai multe documente.
„A fost o fata foarte cuminte, ascultatoare. La scoala era premianta, ca si fratele ei. S-a intalnit cu baiatul asta si de atunci a avut numai necazuri”, povesteste Mihai Ursu. Isi aminteste ca la numai o zi dupa ce Magdalena s-a mutat in casa lui cu tot cu fiica, fiindu-i incredintata printr-o hotarare judecatoreasca, i-a batut in usa fostul ginere, Antonio A. Le-a luat in oras pe fete sub pretextul ca vrea sa-i faca micutei niste analize. Nu s-au mai intors. Nici macar nu si-au luat ramas bun. „Asta este viclean. A venit si a spus ca le duce in oras sa faca niste analize, dar nu au mai venit inapoi. Eu am asteptat ca poate primesc un semn de viata, dar nimic”, mai spune buhuseanul. Regreta ca a anuntat tarziu politia Cel mai mult regreta faptul ca nu a anuntat politia mai devreme. „Am mers la el la usa si m-a gonit. Mi-a spus sa-mi vad de treaba mea ca el nu stie unde sunt fetele. O tii ostatica? l-am intrebat. Nu mi-a dat niciun raspuns concret si atunci m-am dus la politie. Destul de tarziu. Poate le-a vandut pentru organe sau la proxeneti. Cine stie unde sunt! Oricum sansele de a le mai vedea sunt mici”, spune cu regret tatal Magdalenei. Reamintim ca, din luna decembrie 2006 nu se mai stie nimic de Magdalena Ursu, la vremea aceea in varsta de 24 ani si de fiica sa Andreea, de 5 ani. Abia in martie 2006 tatal fetei, Mihai Ursu, din Buhusi, a sesizat politia cu privire la disparitia lor. Ultima data au fost vazute in prezenta fostului sot, Antonio A., din Targu Neamt, care acum spune ca s-a despartit de ele in centrul orasului Buhusi si ca nici el nu stie unde sunt. Politistii din Neamt si Bacau au facut verificari amanuntite, dar fara niciun rezultat.

MAMA SI FIICA, DISPARUTE DE DOI ANI
Scris de Geta PANAITE, Monitorul de Bacau
Miercuri, 28 Ianuarie 2009

Magdalena Ursu, care acum ar fi trebuit sa aiba 26 ani, si fiica sa, Andreea A., care in 2006 avea 5 ani, parca au intrat in pamant. Ultima data au fost vazute de parintii fetei in decembrie 2006, cand au iesit de pe poarta locuintei lor din cartierul Orbic, orasul Buhusi, impreuna cu fostul sot. Magdalena s-a casatorit de la o varsta frageda cu Antonio Ilie A., din Targu Neamt.
In 2006 au decis ca nu le mai merge casnicia si au divortat. Judecatorii au decis ca minora sa fie crescuta de mama, iar la data de 7 decembrie Magdalena impreuna cu tatal sau, Mihai Ursu, au mers la Targu Neamt pentru a lua fata. A doua zi s-a trezit la usa cu fostul sot care a implorat-o sa se intoarca acasa. Tanara a acceaptat si a plecat din casa parinteasca impreuna cu fata si fostul barbat. Din acel moment, Mihai Ursu nu mai stie nimic de ele.

Date in urmarire
Abia in martie 2008 buhuseanul s-a gandit sa reclame la politia din Targu Neamt disparitia lor. Primul care a fost luat la intrebari a fost Antonie A. care le-a spus oamenilor legii ca nu stie nimic de cele doua si ca dupa ce a plecat de la locuinta socrului s-a despartit de fosta sotie si fiica sa in centrul orasului Buhusi. „Cele doua au fost date in urmarire nationala si internationala, conform procedurilor de lucru. Toate eforturile politistilor si toate cautarile efectuate pe raza judetelor Neamt si Bacau nu au condus la identificarea mamei si a minorei”, ne-a spus ofiterul de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Bacau, sinsp. Narcisa Butnaru. Anchetatorii iau in calcul orice varianta, chiar si aceea ca cele doua sa fi fost omorate. Politia cere ajutorul cetatenilor si daca sunt persoane care le recunosc din fotografii sunt rugate sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata sectie de politie.
Semnalmentele mamei, Magdalena U., care la data disparittiei avea 24 de ani: inaltime 1,75 m, aproximativ 60 kg, constitutie slaba, ochi caprui, fata ovala, frunte lata, gura mijlocie, par saten cu fir drept.
Semnalmentele minorei Andreea A., care la data disparitiei avea 5 ani: inaltimea 1,10 m, aproximativ 20 kg, constitutie slaba, ochi negri, fata ovala, gura mica, par negru cu firul drept.

2 comentarii (+add yours?)

  1. enzo
    feb. 05, 2013 @ 16:40:56

    per me puo essere stato il marito

  2. mario
    feb. 06, 2013 @ 12:54:42

    A mai cautat cineva aceasta fetita in GERMANIA,unde s-a nascut? Au mai fost verificate mama si sora numitului ARHIP ANTONIO ILIE, tatal minorei?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: