BÂRNÃ PAUL CRISTIAN

BARNA PAUL CRISTIAN Data naşterii: 1991
Vârsta la data dispariţiei: 12 ani
Locul naşterii: Hunedoara
Domiciliu: Teliucu Inferior, jud. Hunedoara
Data dispariţiei: 29.03.2006
Împrejurări: în timp ce se afla la un antrenament pe lacul Cinciş, s-a iscat o furtunã care l-a rãsturnat în apã, minorul înecându-se.

 

 

 
Semnalmente:
Înãlţime: 1,65 m;
Greutate: 35 kg;
Pãr şaten, fir drept;
Ochi cãprui.
Faţa ovalã.

2 comentarii (+add yours?)

  1. Bur gheorghe
    aug. 15, 2009 @ 23:25:51

    In momentul presupusului inec nimeni nu a vazut tragedia. Adevarul s-a voit a fi ascuns deorece antrenorul nu se afla la baza sportiva lucru pe care il confirma abia acum colegii lui PAUL. Se intelege faptul ca antrenorul are spate puternic pentru ca nici presedintele tarii, nici ministerul justitiei, nici parlamentul plus autoritatile locale nu au putut sau nu au vrut sa elucideze cazul. Viata unei persoane nu inseamna nimic in tara noastra. Distrus de suferinta, va sfatuiesc sa nu mai trimiteti copiii la gradinite sau scoli sau in cantonamente cum era PAUL fiindca daca dispar nu raspunde nimeni si nimeni nu e vinovat. Este cazul nostru, in care autoritatiile au cercat sa ne demonstreze ca nu avem dreptate. Dupa ’89 stiinta romaneasca poate demonstra ca un om se poate evapora asemenea unui lichid lucru pe care daca vrei sa il negi ti se pune pumnul in gura. Daca ar dori cineva sa cunoasca concluziile parchetului referitoare la acest caz,cu usurinta ar constata ca sunt fantastice si fara temei. Cine ne mai poate ajuta sa il scoatem din apa, daca este acolo, sau sa il recuperam daca a fost vandut sau i s-a facut altceva? Nimeni nu poate spune ca nu avem dreptate. Probabil cei care au legiile in mana nu au copii, sau nepoti. Intr-un lac mic unde nu sunt rechini si balene nu s-a putut recupera un copil. In acest caz, cine poate demonstra ca s-a inecat? Atunci de ce a fost declarat mort? CINE SI UNDE L-A OMORAT?… S-ar gasi o rezolvare?

  2. andreea
    iun. 28, 2011 @ 13:35:41

    Nu este un lac deloc mic, are o adancime de aproape 50 m. Nu cred deloc ca antrenorul are vreo vina, vreau sa mentionez ca acum vin de la Hunedora, de la concursul „Memorial Paul Barna”, organizat de antrenor in memoria sportivului. Eu sunt o incepatoare in ceea ce consta canoea insa am concurat; la proba mea s-a iscat o furtuna din senin, insa am avut noroc si au am reusit sa ajung la mal cu ajutorul unei salupe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: